Frakt och returrätt

Frakt och fraktpris

Vi skickar dina varor med Post Nord, och du måste räkna med en leveranstid på mellan 1-4 arbetsdagar beroende på beställningstid.

Hos SQUASHGEARpro lagerför vi alla våra varor själva och därför kan vi skicka direkt. Vi listar INTE produkter som vi inte lagerför själva.

Du väljer din leveransplats för butiksleveranser inne på hemsidan. Du får sedan ett spårningsnummer när vi har behandlat din beställning så att du kan spåra din beställning.

Fraktpriset på squashgearpro.se beräknas automatiskt och visas innan du betalar.

Frakten i Sverige er SEK 64.00

Ångra och återgå

Som kund har du 30 dagars full returrätt på alla produkter. Denna deadline löper från den dag du tar emot produkten.

Det finns en full returpolicy vilket innebär att du får tillbaka hela beloppet inklusive frakten du har betalat för att vi ska skicka varan till dig, men du måste stå för returkostnaden vid avbokning.

Varor måste returneras till:

SQUASHGEARpro

Lichtenbergs gade 6

8700 Horsens

Danmark

Du kan välja att meddela oss och skicka varan inom 30 dagar, vilket accepteras, även om varan faktiskt anländer utanför denna period. Som kund ansvarar du inte för eventuella förseningar i denna process, t ex med speditören etc.

Som kund måste du själv ordna med returfrakt men du får bara stå för kostnaden för själva returen. Vi tar emot paket med de flesta speditörer, men vi tar bara emot varor som skickas till adressen, inte till olika utlämningsställen.

Om du väljer att inte hämta ut paketet skickas det automatiskt tillbaka till oss och vi behandlar det som en avbokning. I så fall kommer du att debiteras returavgiften på 91.00 SEK, som dras av från returen.

Alla krediter görs till det kort som användes för betalningen. Beroende på korttyp kommer krediteringen att ske inom 4-8 dagar, beroende på tidpunkten för mottagandet.